Probiotics Profaes

L’ús de probiòtics està cada cop més estès pel tractament de certes patologies intestinals o del sistema immunitari. Tot i ser una ciència bastant nova, té un gran camí per endavant ja que cada pocs mesos aparèixen nous estudis que relacionen una correcta flora bacteriana a l’intestí amb la no aparició de certes patologies.

D’una marca es busca una elevada concentració en probiòtics (i que tingui també prebiòtics), una gran biodisponibilitat, una gran comoditat a la hora de prendre’s-ho (reduir al mínim els passos que s’han de seguir per fer una presa) i que tingui vàries indicacions fàcils de seguir.

 

La marca Profaes té un probiòtic molt útil (amb prebiòtics i probiòtics) d’unes 25 mil millons d’unitats formadores de colònia.

Pot fer-se servir tant per tractament de processos diarreics (o per evitar la pèrdua de flora per l’ús d’antibiòtic), herpes, aftes bucals, colonoscòpies – 1 càpsula al dia-; com també a nivell preventiu per incrementar les defenses – 2 càpsules al dia-. Actua a nivell de les IgG i les IgM.

 

Com a tractament del restrenyiment (juntament amb un laxant al principi) es requereix una acció perllongada de mínim tres mesos a un ritme de dues càpsules al dia.

 

Com tots els probiòtics no es pot mesclar amb begudes calentes, ja que destruiries la majoria de bacteries que conté. En el cas d’aquesta marca, a més, s’ha de prendre amb menjar ja que l’àcid de l’estómac també destrueix gran part del seu contingut.

 

Deja un comentario