Nous productes per tractar la Dermatitis Atòpica

La Dermatitis Atòpica és una malaltia de la pell en què aparèixen lesions de sequetat i escamoses que piquen molt. Sol aparèixer abans dels dos anys i és pràcticament inexistent a partir dels 12 anys, segurament per la maduració general del cos del nen.

Té la característica de que els símptomes són cíclics, alternant períodes de pocs símptomes amb altres de brots.

El tractament es basa únicament a combatre els símptomes i a mantenir la pell hidratada i intentant minimitzar els factors externs que afavoreix l’aparició de brots (calor, suor, estrès, etc.)

D’entre els molts productes que hi ha al mercat actualment, de tant en tant apareixen nous productes de qualitat amb trets diferencials. Ebbe, una marca lligada a Suavinex, ha creat una sèrie de nous productes en què la part aquosa de les cremes és aigua de mar (filtrada, esterilitzada i sense metalls pesants), donant-li al producte la característica de contenir la pràctica totalitat dels oligoelements. A més tenen la categoria de “Producte Sanitari”, que es diferencia dels complements o cosmètics en què poden posar la indicació terapèutica a l’envàs, ja que han demostrat el seu efecte degut a la seva composició.

La crema està pensada per àrees localitzades (brots o períodes d’entrebrot), mentres que el gel és més per zones oclusives o amb pèl. No fan gens d’olor i poden combinar-se amb corticoides, si el metge ho considera com a tractament.

Sens dubte una bona opció de cara a reduir els molestos símptomes d’aquesta malaltia.

Deja un comentario