Neteja de mans durant el confinament per la COVID-19

Durant aquests últims dies ens hem adaptat de manera forçada i sobtada a un nou ritme de vida. Apart de passar-nos molt temps a casa per evitar contagiar altres persones (o anar a treballar sota la incertesa de si em podré contagiar o puc portar el virus a casa), hi ha una acció que hem de fer repetitivament durant el dia: el rentat de mans.

Es recomana una neteja de mans molt freqüent, quasi malaltissa. De fet, t’has de rentar les mans en els següents casos: quan arribis a casa, abans de tocar-se la car, abans i després de posar-se una mascareta, cada cop que tussis o estornudis, després de tocar superficies… Si us hi fixeu, no hem de parar de rentar-nos-les. Això és degut a que s’ha d’actuar com si estiguessim infectats (asimptomàtics), o si algú del nostre entorn hagués espolvorejat virus per les diferents superfícies amb les que tens contacte.

El millor mètode és aigua i sabó, fregant bé les mans (com recomanen les guies) i molta estona.

https://www.ccma.cat/multimedia/png/6/7/1583948183976.png

Podem millorar aquesta acció amb uns productes que aportin un valor afegit al sabó normal que tenim a casa: són els sabons fets amb olis vegetals ozonitzats.

Un exemple seria la pastilla de sabó Ozoaqua, que a més d’actuar com una pastilla de sabé normal, conserva algunes propietats de l’ozó, com el seu efecte contra els virus, bacteries i fongs, reduint la disseminació i el contagi entre persones.

Com a complement, degut a l’excés de rentat de mans que fem últimament, podem protegir-nos les mans del desgast i deshidratació amb la crema de mans de ozó de Ozoaqua, que té un efecte regenerant, reparador i hidratant, apart d’un elevat efecte higienitzant.

Deja un comentario