La Jalea Reial com a aport energètic

En èpoques de cansament i una exigència física i intelectual alta, a vegades un es pot notar cansat i tenir la sensació de que no pot arribar al nivell de rendiment adequat. Per tenir una mica més d’energia i nutrients per afrontar aquests dies, pot ser útil pendre com a suplement alimentari la Jalea Real. Es tracta d’un aliment que és ric en sucres, proteïnes, greixos, vitamintes del grup B, àcid fòlic, aminoàcids i minerals (ferro, calci, sodi, manganes, coure, potassi, zinc), per tant és un bon complement alimentari que, junt amb una dieta saludable, pot ajudar al cos a superar la situació de cansament temporal en la que es troba.

La majoria de productes de Jalea Reial es ven en ampolles individuals, que contenen la dosi adequada per pendre cada dia. A l’estar en ampolles de vidre individuals, es pot comercialitzar sense colorants, aromes, conservants ni edulcorants (excepte el sucre propi de la mel). Es pot pendre una ampolla diaria pel matí, directament o, en cas que sigui molt dens, en un vas d’aigua.

Per la part dels inconvenients, és cert que pot provocar una reacció al·lèrgica en gent sensible als seus components. Es recomana que no s’ho prengui la gent asmàtica ni amb atopies. Segons el producte adquirit, per precaució, tampoc es recomana que s’ho prenguin ni embarassades, dones en període de lactància i nens menors de 8 anys.

Deja un comentario