FONGS MEDICINALS

Fongs medicinals
En el regne dels fongs trobem molts principis actius útils per a la nostra salut. Aquí coneixerem 7 d’aquests fongs que ajuden a reforçar el nostre sistema inmunitari.

Xampinyó del Sol (Agaricus blazei)
Es el fong que poseeix el contingut més alt en polisacàrids 1,3 1,4 y 1,6 Betaglucans, els quals fan aumentar el sistema inmunológic.

ES_producto_MicoSol

És beneficios per les patologies com l’alèrgia i el càncer.

Shiitake (Lentinula edodens)

Te un principi actiu (eritadenina) que ajuda a l’eliminació de colesterol i triglicèrits. El Shiitake actua augmentant el nivell de HDL, disminueix la deposició de greix en els vasos sanguínis, evita la formació de plaques d’ateroma i regula la freqüència cardiaca.

Reishi ( Ganoderma lucidum)

ES_producto_MicoShii

És un fong adaptògen capaç d’exercir un estímul general sobre l’ organisme, ja que inhibeix la secreció de histamina i augmenta la producció de citoquines (proteïnes reguladores).
Te una acció terapéutica antiflamatoria i sedant gràcies al seu principi actiu: triterpen, per la qual cosa és beneficiós per a trastorns de la son i nerviosisme.

Melena de león (Hericium erinaceus)
Fong amb una alta capacitat regeneradora de la mucosa intestinal (acció pre-probiótica), per la qual cosa es beneficiòs per tractar problemes com la gastritis i el colòn irritable.
Cordyceps sinensis

ES_producto_MicoLeo
És un remei natural per la feblesa i la fatiga de l’organisme. Te una acció terapèutica sobre l’ aparell genitourinari i cardiorespiratori, ja que ajuda a combatre la fatiga crónica i la impotencia masculina.

Maitake (Grifola frondosa)
Maitake és efectiu en el control de la hiperglucemia augmentant la producció de insulina i controlant els nivells de glucosa, ja que limita la digestió del midó i l’absorció de sucres.

ES_producto_MicoMai
Els betaglucans del fong Maitake estimulen les cél·lules del sistema inmune, resultant una inhibició del creixement tumoral.
Cola de pavo (Coriolus versicolor)
Te dos proteoglicans (PSP, PSK) amb acció inmunoestimulant, analgèsica i antiviral, per tant contribueix a reducir els efectes de la quimio i a combatre l’estrés oxidatiu.
El proteoglicans PSK bloqueja la formació de metàstasis reduint els tumors, ja que revitaliza les cél·lules hepàtiques.
És beneficiós per combatre la fibromialgia i per les infeccions virals, bacterianes i fungiques.

FUENTE  HIFAS DE TERRA.

Movie All Is Lost (2013)

Deja un comentario